SERVIS I POPRAVAK VOZILA


AUTO ROBOT servisira sve tipove i marke motornih vozila Radimo od redovnog malog i velikog servisa , sve do najsloženijih mehaničkih radova na vozilu. Svakome poslu pristupamo odogovorno i s pažnjom . Prilikom dijagnostike kvara savjetujemo se sa Vama o načinu i vrsti popravka vozila kako bi posao bio odrađem kvalitetno i na obostano zadovoljstvo

KOMPJUTERSKA DIJAGNOSTIKA MOTORA


Dijagnosticiramo kvarove na motoru i elektronici motora te ostalim perifernim modulima kojima upravlja elektronika. Uz pomoć računala te dijagnostičkih programa lociramo i izoliramo kvar te pronalazimo rješenje za popravak. Ovime putem moguće je ostvariti značajne uštede u odonosu na ovlaštene servise pošto oni mijenjaju cijele module dok mi pokušamo prvo servisirati neispravan modul.

SERVIS i PROMJENA AUSPUHA i KATALIZATORA


Ugradnju auspuha obavljamo brzo i profesionalno. Surađujemo sa velikim brojem dobavljača pa po želji mušterije dogovoaromo tip i cjenovnu klasu ispušnog lonca ili katalizatora te ih u najkraćem roku postavljamo .

DOBAVA REZERVNIH DIJELOVA

Cijenimo vaše vrijeme i novac. Zbog toga u dogovoru sa Vama, u većini slučajeva u istome danu, besplatno dobavljamo rezervne dijelove potrebne za servis vozila. Surađujemo sa svim dobavljačima rezervnih dijelova u gradu Zagrebu.